Ana içeriğe atla

BAŞARI SİZE AİT

 


Öncelikle bilmenizi isterim ki ,biz  ürün satışına dayalı bir sistemle hizmet vermiyoruz.Mümkün olabildiğince hastayla yüz yüze konuşmaya ve birlikte bir yol çizmeye önem veriyoruz.Farklı şehirlerde olmamız nedeni ile hasta ile yanyana gelemediğimiz durumlarda ise hastanın uygun bölgelerden çekilmiş resimlerine ve karaciğer tahlillerine  ihtiyaç duyuyoruz.

Diğer bilmeniz gereken önemli husus,biz kendi ailemizde bu hastalığı yaşamış kişiler olarak sadece doğru önerilerle hizmet vermeye çalışıyoruz.Tıp uzmanları tarafından teşhisi konulmuş ve tüm tıbbi müdahalelere rağmen sonuç alamamış olan kişilere yol göstererek ve doğru ürünü sunarak hizmet verme gayretindeyiz.

Sedef ve Egzama hastalıkları toplamda bir yaşam kavramı değişikliği ile kontrol altına alınabilen özel hastalıklardır.Bizim önerilerimiz ve size sunduğumuz ürünler toplamda kaliteli bir yaşam sürmenizi sağlayan özel ürünlerdir.Mevcut sorunlarınızı gidermekle birlikte daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmanızı da sağlayacak ve başkaca rahatsızlıklarınızında önüne geçecektir.

Sonuç olarak;

--Mümkünse İstanbul'da ziyaretimize gelmeniz sizin açınızdan faydalı olacaktır.Bu mümkün değilse resimlerinizi göndermenizi isteyeceğiz.

--Sonuç alabileceğiniz minimum süre 6-8 hafta arasındadır..Ancak bu süreden önce kaşıntı ve pullanmaların ortadan kalkmaya başladığını gözlemleyeceksiniz.Ancak sonuç aldıktan sonra 4 ay süre ile uygulamalarınızı sürdürmeniz gerekecektir

--Bugüne kadar görmüş olduğunuz tedaviler sırasında vücudunuzda biriken kortizon ve türevi maddelerin atılması için detoks dönemi geçireceksiniz.Bu dönem en önemli aşama olarak kabul edilir.Uygulamalarımızla birlikte cildiniz doğal florasına kavuşacak ve bahsettiğiniz incelme ortadan kalkacaktır.

Bu anlatımlarımız içerisinde en önemli görev çözüm arayan kişi olarak size düşecektir.Zamanında ve düzenli uygulamalar yapmanız ve önerilerimizi dikkate almanız sonuç almanızı kolaylaştıracaktır.

Tekrar ediyorum ki alacağınız sonuçlar tamamı ile sizin disiplininizle mümkündür.Bizim özel olarak bir şey yapmadığımızı ve elde edilecek başarının size ait olacağını da belirtmekte yarar görüyorum.

Sağlıklı günler dilerim

Bilal OKUMUŞ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÇARESİZ DEĞİLDİR.

Sedef hastalığı, değişik şekillerde ve çeşitli derecelerde şiddette görülen yaygın bir kronik hastalıktır. Sedef hastalığı sıklıkla bir otoimmün(bağışıklık sistemi bozukluğu)   bozukluk olarak sınıflandırılır, Ancak bimmünsüpresif (bağışıklık sistemi güçlendirici) maddelerin tüm sedef hastalarında etkili olmadığı gerçeğini   gözardı edemeyiz. Yeni araştırmalar cildin hücresel yapısında mevcut olan anormalliklerin incelenmesine yöneliktir. Sedef hastalığının nedenleri Bazı insanlar sedef hastalığına daha yatkın hale getiren gen taşır, ancak bu genlerin tümü hastalığa yakalanmamaktadır. Belli bir aktivatör,8tetikleyici) bu genleri olan insanlarda sedef hastalığının gelişmesine neden olur. Hastalık gelişimine neden olmak için bir araya gelen birkaç tetikleyici olabilir ve bu nedenle, bireysel faktörlerin belirlenmesi çok zordur. Sedef hastalığının nedenleri çevresel, immünolojik veya psikolojik olabilmesine rağmen, vakaların % 25'inde hastaların genetik altyapı ile hastalığa

5 - 10 OCAK 2020 arası uygulama sonuçları